Lesaanbod

Je kunt bij mijn autorijschool terecht voor je rijbewijs personenauto’s (categorie B). Je leert bij mij goed autorijden zodat je met vertrouwen het examen van het cbr kan afleggen. Vind je het belangrijk om sociaal en milieubewust te rijden? Goed idee! Dat is duurzaam en goed voor je portemonnee. Dan ben je bij mij helemaal aan het goede adres.

aansluiten op jouw leerstijl en tempo

De ene leerling is de andere niet. Krijg je graag eerst goede uitleg of leer je al doende? Leer je makkelijk de auto te bedienen of is verkeersinzicht je sterke punt? Ik stel mijn lessen in op jouw manier en tempo van leren.

altijd inzicht in je vorderingen

Je rijlessen zijn in stappen opgebouwd. Als eerste leer je de auto goed bedienen. Daarna concentreren we ons op de verkeersregels en het verkeer om je heen. Je gaat in steeds moeilijker verkeerssituaties rijden. Je rijdt in dorpen en steden, op buitenwegen en snelwegen, bij dag en bij avond.
Omdat ik elke week jouw leskaart invul, kun je altijd je eigen vorderingen volgen.

autisme en ADHD

Mijn lessen hebben een heldere opbouw: uitleg, oefenen en tot slot het resultaat bespreken en het onderwerp van de volgende les afspreken.  Mijn taalgebruik is duidelijk. Ik heb jarenlang gewerkt met mensen met autisme of een aanverwante stoornis of met ADHD. Hierdoor kunnen jongeren met autisme of ADHD die hun rijbewijs willen halen prima terecht bij mijn rijschool.

heb je al een rijbewijs?

Heb je al een rijbewijs maar wil je extra autorijlessen om je rijvaardigheid of zelfvertrouwen te verbeteren? Ik kijk samen met jou wat je beter wil doen of waar je meer zelfvertrouwen wil krijgen. Dat gaan we oefenen. Tegelijk werken we aan een brede basis van veilig rijden. Zo kun je alle verkeerssituaties weer aan.