Opfris-lessen

herken jij dit?

Je hebt al jarenlang je rijbewijs maar geleidelijkaan ben je vaardigheden kwijt geraakt. Denk aan het rijden op de snelweg. En al die nieuwe rotondes die op zoveel plaatsen in Nederland zijn aangelegd. Fileparkeren of achteruit in een parkeervak parkeren vond je misschien altijd al moeilijk. Of je voelt je in het algemeen niet zeker en veilig meer en durft niet meer naar onbekend gebied te rijden. Herken je dit? Voel je je daardoor beperkt in je vrijheid?
 

opfris-lessen

Ik kan je helpen je vaardigheden op te frissen.  Ik kijk samen met jou wat je beter wil doen of waar je meer zelfvertrouwen wil krijgen. Dat gaan we oefenen. Tegelijk werken we aan een brede basis van veilig rijden. Zo kun je alle verkeerssituaties weer aan. Meestal zijn enkele lessen voldoende om weer een vlotte, veilige en verkeerszekere bestuurder te worden.


automaat

Het kan zijn dat een automaat beter bij je past dan de gebruikelijke handgeschakelde auto. Als je rijdt in een automaat ben je geen aandacht kwijt aan het schakelen en koppelen. Zo kun je je beter concentreren op het verkeer.
Lees hier meer over de keuze tussen een handgeschakelde auto en een automaat...